TRAITEUR FREDERIQUE

TRAITEUR FREDERIQUE Lekker en Gezond!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 356 beoordelingen
9 apr 2019 om 19:32 heerlijke aspergeschotel!!!
31 mrt 2019 om 23:33 Kwaliteit is prima, maar het wordt altijd (te) laat bezorgd...jammer.
31 mrt 2019 om 22:40 Ondermaatse lasagne en tagliatelle
27 mrt 2019 om 19:06 Eten heerlijk en bezorging stipt. Zou vanuit milieu optiek mooi zijn als ze in plaats van plastic tasjes papier of een ander materiaal zouden gebruiken.
22 mrt 2019 om 21:37 Supergoed. Het eten is heerlijk (neem het flintervlees of de truffelrisotto!) en is nog goed warm als het bezorgd wordt. De kleine porties zijn ook echt klein, maar als je de middel of grote portie kiest heb je echt wel genoeg. Aanrader!
18 mrt 2019 om 22:24 Normally a big fan of this place, but hugely disappointed in the Halle Berry pasta. The taste was very bland and it contained a meagre 3 small pieces of merguez... Can't believe you guys got rid of the sweet potato stamppot for this.
16 mrt 2019 om 0:13 Ik bestel heel veel en vaak bij frederique maar dit keer leek het eten wel niet goed zat een zure smaak aan de andijvie dus was er niet heel blij mee.
14 mrt 2019 om 20:44 Normaal haal ik altijd af maar dit keer heb ik laten bezorgen omdat ik ziek in bed lig. Alleen het leek alsof de andijvie stamppot oud was. De andijvie was bruin en smaakte raar. Jammer een slechte ervaring dit keer!
9 mrt 2019 om 15:28 Perfect; vers, super smaakvol en gezond.